Skip to main content

I väntans tider…

By december 11, 2014Okategoriserat

Vi är många som längtar efter julens frid, stämning och goda mat. Umgås med nära och kära i lagom dos. Bara vara.

Men innan det är dags för julfirande så har jag ett vecka som jag längtat efter länge, ja i snart två år. Lanseringen av min första bok ”Lust att leda, sig själv och andra” sker kommande vecka. Det är en stor stund för mig efter allt tid och energi som jag lagt på att skriva. Jag hoppas att boken ska inspirera de som vill utveckla sitt ledarskap och reflektera över sin roll som arbetsgivare eller medarbetare. Den 17 december mellan 15.00-17.00 är det bokrelease på LRF, Franzéngatan 6 i Stockholm. Jag kommer att presentera boken och vi kommer att ha ett miniseminarium  om ledarskap och attraktionskraft där, Mia Appelqvist Alm, Ombergs Plantskola samt Filippa Dietmann coach på LRF, medverkar. Har du planer på att titta förbi så maila gärna det till mig annika.bergman@tele2.se så jag vet hur många vi blir.

För er som finns på hemmaplan i Närke kan boken köpas i Närkes Kils Lanthandel från och med den 16 december. Den 21 december har jag Öppet Hus 13.00 – 18.00 hemma i Askhult, Morup. Kaffepannan står på! Alla övriga som beställt boken direkt av mig får den hemskickad före jul.

Välkomna!