Skip to main content

Boklansering!

Jag har länge lekt med tanken på att skriva en bok. Under snart femton år har jag åkt land och rike runt och pratat om personalutveckling, attraktiva arbetsplatser och vikten av ett väl fungerande ledarskap. Under alla dessa resor har jag mött många människor, fantastiska personligheter som delgett mig sina erfarenheter. Den här boken är mitt sätt att försöka samla ihop den kunskap och erfarenhet jag själv har men också formulera alla de tankar jag fått efter att ha lyssnat på andras berättelser.

Det råder ingen brist på ledarskapslitteratur. Tvärtom. Men ändå har jag saknat att läsa om ledarskap på ett praktiskt och personligt sätt, anpassat för de gröna näringarnas små ofta ägarledda företag. Det här är en bok om ledarskap som är väldigt långt från fina gatans pretentiösa ledarskapsglorifiering. Boken handlar om oss, vi som lever på landsbygden och verkar i de gröna näringarna. Den handlar om sunt bondförnuft och lite fantasi. Utmaningar och möjligheter. Men också om att vara professionell i det man gör.

Jag bjuder er på en del av mina misslyckanden som ledare, det är genom dem man växer och utvecklas. Eller som Winston Churchill sa ”Det är en stor fördel att tidigt begå de misstag man kan lära något av”. Om jag i den här boken kan ge dig lite inspiration till att utveckla dig som ledare eller en och annan ny tanke så är jag mer än nöjd. Jag levererar inga absoluta sanningar eller enkla quick fix. Det mesta kan man tycka olika om. Det får man.


Beställning av boken
Du kan beställa boken direkt här i formuläret. Boken kostar 270 kr inkl moms samt 45 kr för frakt inom Sverige.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Antal böcker (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Leveransadress

  Postnummer

  Postadress

  Eventuellt meddelande